樂古Nakuz

標題: 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮 [打印本頁]

作者: kk12345600    時間: 12-1-2008 23:20
標題: 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮
有無知今日12-1-08
天女有桃園.戀雪.夜血 
幾個大團互相殺戮
有無知知咩事
作者: ooyukiyuki    時間: 12-1-2008 23:24
夜血唔關事-,-
我都係夜血
我同d fd係比人殺-,- 冇打人
作者: 搖搖    時間: 14-1-2008 14:01
其實在天女團p又好, 1對1 又好, 都只係玩呢個game既其中一個遊戲, 無咩特別的.
只是本人對人渣教主有多少意見.
口講話來觀戰, 但暗地裡又係背後放冷箭既作風唔係好光彩哦.
大家入得來天女玩, 就算幫自己朋友打, 都無咩問題.
為什麼要扮觀戰又偷偷地打, 而不痛痛快快地參戰呢?
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 14:51
個日夜血既團長同某D人係冇打
不過我見有位65LV ec奸到出汁
一開波我地企左天女,佢就出左夜血,廢是我地打佢
戀雪打左入去,入返夜血打我地...o晒
之後戀雪 人渣 夜血圍我地一個團 算!
我地人齊 3個團唔夠我地1個團打 2個團閃晒 得返戀雪 如果我仲係戀雪一定打7個2個團
完全冇義氣 有野就食,有雞就汁 比人打就跑得仲快過隻狗
同埋阿永 你上星期六叫我地黎天女就要黎? 約齊成個團係天女 食風 你口口聲聲話約
約人唔洗經對方同意? 你約女仔出街甘同人地講,你聽日係邊到邊到等我
係天女成班傻下傻下甘- - 你叫黎就黎咪好冇面?

人渣教主呢位人兄仲勁 1月12號 打團戰個時 我打阿永你就幫手 阿永比我殺左你就狂走
我家姐叫我唔好再恰你 我只殺你一次就冇再追住你黎殺 到左天女,我家姐用返雪玲瓏入去
你第一個殺左佢,甘算點?人不犯我我不犯人呢個道理何在?

作者: 幻童    時間: 14-1-2008 15:07
夜血出哂名叫做生化外掛狗
成班高lv都係掛
掛得來仲要係冇品(放人王等等)
自己冇位又搶人d位
掛到冇哂品
仲要次次係天女pk唔夠打便走
正一係垃圾
低b掛狗一大班=口=

人渣個會得人渣自己一個=口=
都冇咩問題

戀雪我便唔知咩事@.@

作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 15:12
3個團唔夠你1個團打@@
你唔講都唔知你地咁勁=]
係咁死出去
宜d原來叫人地唔夠你地打;P
你唔講我都唔知
作者: 幻童    時間: 14-1-2008 15:17
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 07:12 發表
3個團唔夠你1個團打@@
你唔講都唔知你地咁勁=]
係咁死出去
宜d原來叫人地唔夠你地打;P
你唔講我都唔知

入得天女一定會有人死架啦
我唔信戀雪同血盟冇人死過=口=
何況戰士比法c屈哂一定會死架啦=口=
最多咪死一次入去殺番佢一次lo
大家咪嘈啦=口=
等等罵戰又出現@@
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 15:29
所以我先問=3=
點3個團唔夠1個團打呢@@?
係咩定義?
人地走就=唔夠打?
成晚係天女好唔好=]
唔好訓呀   笨:lol
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 15:44
1)我地一開波人都未齊就清晒戀雪出去
2)夜血 戀雪 人渣 3個團喎!? 唔通有第4個?
3)中期係比你搶左囉,你地人齊多人 入面戀雪都有成30幾啦= =
   人渣夜血廢是計 最少都過50人 我地出既最多20幾
   20幾個清50幾個喎~ 你想無面都唔洗甘講呀
   人渣佢地係比我地打左出去先話唔玩囉 我可以同你講
作者: 搖搖    時間: 14-1-2008 15:58
山崎哥哥連咩叫唔夠打既定義都唔知就上來講咩"死哂出去"
真係矛盾.
叫人地成晚係天女唔好訓更加顯幼稚.
想作評語都最好攪清楚情況成件事先再講吧.
唔係只會比人覺得 "強詞奪理" 而已.
借問道理何在?
作者: ckahonam    時間: 14-1-2008 16:11
冰宮正賤人,次次以為自己高lv黎恰我,又唔夠我黎,就call人黎打我,我傾緊msn,無啦啦幾個人打我,我嬲得濟,叫人黎,見到我識人就走佬,人地走左就入黎圍我,要打1on1,洗鬼咁牙
作者: 搖搖    時間: 14-1-2008 17:01
好少去天女, 所以未見過冰宮D人,
不過信你所講, 佢地真係要檢討下.
作者: CDSjimmy仔    時間: 14-1-2008 17:05
唔知點解我愈黎愈鐘意睇你地罵來罵去-.-
作者: 分身    時間: 14-1-2008 17:25
原帖由 段恨逆天 於 14-1-2008 15:44 發表
1)我地一開波人都未齊就清晒戀雪出去
2)夜血 戀雪 人渣 3個團喎!? 唔通有第4個?
3)中期係比你搶左囉,你地人齊多人 入面戀雪都有成30幾啦= =
   人渣夜血廢是計 最少都過50人 我地出既最多20幾
   20幾個清50幾個 ...

哈;P 我睇到笑爆咀,天你真係傻豬黎架,你話你人未齊就清晒戀雪出去@o@?
第一.戀雪得一兩個人你殺左都叫清@@
第二.你地未黎齊都吾可以話戀雪黎齊架?
第三.你睇下啦,人渣果d係有黎,旦係差吾多全部企係到,你都計埋@@?人才~

同埋你之前話人地吾夠打就走,未玩啦人才,佢吾夠打總同你打牙@@?咁你地桃園有d人果日吾夠打吾會出金嬋走佬啦;P 真好笑~
之後你第四樓果篇總好笑...人不犯我我不犯人道理可在@@?咁你e篇又係到話入到去清晒戀雪d人,姐係挑佢地機啦@@咁比人圍都係抵你死啦,同埋你又話3個團吾夠你地1個團打,你GE意思係想話入去殺左幾個@@?定係話三個團都廢,你地團最勁@@?你真係好識搞笑:lol 夜血佢地d勁人都冇黎wo@@咁叫3個團都吾夠1個團打?

ps你真人才..
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 18:20
原帖由 搖搖 於 14-1-2008 15:58 發表
山崎哥哥連咩叫唔夠打既定義都唔知就上來講咩"死哂出去"
真係矛盾.
叫人地成晚係天女唔好訓更加顯幼稚.
想作評語都最好攪清楚情況成件事先再講吧.
唔係只會比人覺得 "強詞奪理" 而已.
借問道理何在?

道理何在??
難道你就是道理嗎??

唔夠打?
我唔覺囉=]
如果想知夠唔夠打
可以約個時間2個團去打架@@
唔洗係到作無謂既對話=]
唔好話齊唔齊人
人地唔洗做野 唔洗休息?
你想証明你真係可以天女清曬3個團咪約個時間囉=]
最多我幫你約曬咁多個團去
睇下你係唔係清到
作者: 分身    時間: 14-1-2008 18:23
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:20 發表

道理何在??
難道你就是道理嗎??

唔夠打?
我唔覺囉=]
如果想知夠唔夠打
可以約個時間2個團去打架@@
唔洗係到作無謂既對話=]
唔好話齊唔齊人
人地唔洗做野 唔洗休息?
你想証明你真係可以天女清曬3個團咪約 ...

算啦,佢覺得自己咁勁咪比佢諗下lo,吾係驚佢遲d無咁ge機會;P
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 18:25
人地學生唔洗讀書唔洗訓?
陪你打天光呀?
人地走左你清曬人好威??
點似你電車男日日係屋企=]
作者: 分身    時間: 14-1-2008 18:33
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:25 發表
人地學生唔洗讀書唔洗訓?
陪你打天光呀?
人地走左你清曬人好威??
點似你電車男日日係屋企=]

吾好咁火住= ="佢地低能吾識用詞姐,識少少就扮代表,我吾信桃園果日係清晒戀雪,果陣點睇比盡佢都係15個左右,D勁人都未黎晒,佢可能清左D卒仔當清晒....
作者: 人渣教主    時間: 14-1-2008 18:35
=.= 講埋我 我先出聲咋=.=  
首先 個日我團d人係有去  我都有講 我團 得我 性感小弓手打 之後沙羅黎埋我團 方便組隊3個弓手一隊  其他個d 企係門口有打過你地一下 你地出聲  我唔係放你冷箭 一早就根本打緊 係你遲入  你個邊內部 有d人都知我係打緊  只係同佢fd開 大家冇打大家  id 唔方便講出黎
其次 到天啦 係團戰入面 你地周圍打王箱 你打完永 之後 我緊係遇左你會斬埋我 我打你 好正常
如果唔係 我點樣執粒石仔做mvp   對於你家姐仍記得我 也十分感動  而之後 我唔知阿永係唔係比你殺左啦 但係我走ge原因 係你已經行緊黎斬我 好漢不吃眼前虧 拉打亦係隻game pk ge技術之一 如果下下企定 硬斬硬 完完係鬥裝 同埋彩數 冇實力可言
而係天女個到啦 當時的確 我殺左雪玲瓏 因為我以為係你用緊你家姐a/c  所以我先殺
如果係咁 幫我同你家姐say 句sor  

本人說話就係咁多  
對於一隻遊戲上ge 玩法 設計 需要嘈到咁=.=  
只能說大家未成熟 多謝~
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 18:59
人渣有邊次團戰 邊次天女我有打你,你冇打我我都冇打你每次都係
分身勁人冇黎都係3個團 勁人黎唔黎係佢地既問題 戀雪卒仔? 甘你D卒仔都幾得下架啦
都有成十幾人 若果係勁既 洗乜比人打出去又殺返入黎 殺唔入先去訓呢? 仲有個D人唔係off
係去晒其他地方 外掛通頂? 1月1號 係邊個郁我地團先呢? 係你地戀雪 出齊人都係死
証明左唔係我地主動郁手 有仇不報非君子
山崎卍 仲good 你知我電車男唔同你日日係屋企睇住我一齊坐電車?
戀雪大把人知我個ac借左比人幫我升 1-5我一向少玩 如果甘叫電車既
請問你地個團,個個on足24小時 叫極冇反應個D叫咩呢?外掛定電車呢?
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 19:09
我團d人我唔清楚=]
我自己有掛
so.....??
出齊人都係死??
出齊人個次好似你地無去囉
叫你去 你唔去=]
唔知你唔敢去定無時間啦
如果你話戀雪齊人你清到
我無野好講架
可惜我未見到宜一刻囉
如果好似你咁講
我都可以話
個次戀雪清到一個桃園都無囉
桃園聲都唔聲
俾人踩到上頂都無聲出囉
係唔係咁呀???
作者: bebe    時間: 14-1-2008 19:16
標題: 回復 3# 的帖子
姐係咁''
冇人話過人渣團個個都吾打人''
只係有幾個坐埋左1邊吾打''中立..
得渣渣,,沙沙,,老B佢地係打的..
請不要講到我地"扮"打人咁-.-凸
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 19:28
個次係你地個x有問題
阿永少係話一個星期前約左我地 我地一直冇比人約過
個D唔係叫踩到上頂 係你地自己傻傻地 無啦啦話叫我地去天女
好多時間應酬你地? 乜水? 你D團人你有幾清楚= =? 我都想知
是但搵個問佢幾大你都唔知啦 有幾清呢?
BE 同你地say sor 可能我自己睇錯,不過都係有人打
作者: 分身    時間: 14-1-2008 19:35
天,你眼殘@@?如果你覺得殺走左幾個叫清你都幾人才wo;P
首先我覺得你吾知就吾好出聲啦,扮晒代表咁!你估d人好似你地咁得閒咩,同埋吾黎吾等於掛機,咁你姐係屈啦?同埋牙永佢地打完團p去到天女先叫戀雪d人黎晒,本身係天女果d都係入吾到果d吧@@再吾係就打完即去,咁你話打左佢地出去就叫清晒咁你地桃園都比戀雪清左吾少次wo@@講埋出黎啦@@係牙,你地有清戀雪幾次,旦係比人清返十幾次lo,你又吾講埋比人清~
之後你話有幾個夜血都都計一個團係到@@咁我知道點解你地咁中意話戀雪個個掛機@@見到一個就話全團@@咁你地桃園都個個開外掛啦;P
作者: 搖搖    時間: 14-1-2008 19:44
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 19:09 發表
我團d人我唔清楚=]
我自己有掛
so.....??
出齊人都係死??
出齊人個次好似你地無去囉
叫你去 你唔去=]
唔知你唔敢去定無時間啦
如果你話戀雪齊人你清到
我無野好講架
可惜我未見到宜一刻囉
如果好似你咁 ...

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等係你地既事.
可以見得我地係唔敢去呢?
12-1 係天女你地有無出齊人無人知,
而其他團既人又有無出齊, 我地都唔係太清楚
但有其他2個團d人來幫你地一齊打係是實,
難到我有講錯嗎?
大家各有自己既時間選擇玩到幾點,
可以玩夜d的,也未見得就是如你所說的電車男.
大家只是再討論個日天女的事
誰是誰非大家有個人唔同既睇法
但你講到個人時間安排問題, 是否有點離題.
道理是大家有眼得睇的, 不是只靠你同我既個人意可以說明的.

作者: 分身    時間: 14-1-2008 19:52
原帖由 搖搖 於 14-1-2008 19:44 發表

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等 ...

我同意你講GE野,會心微笑Tim,旦係我覺得佢應該吾小心學左天咁主觀吧!
同埋果日佢地兩個團係有人幫手,旦係天講到係桃園一個團做低晒三個團咁~
不過e家嘈都冇用啦,都冇人有真憑實據,嘈都冇用,吾好再咁執著啦,講事實吾係問題,係到作野先係罪大惡極!
作者: bebe    時間: 14-1-2008 19:52
臭天-︿-我真係冇打= =凸
作者: 妖狼    時間: 14-1-2008 19:53
分身~算吧啦=.=人地最高防戰啵~咁好揪~咪就係見到魔c走囉=.=我都唔方便講咁多野~因為果日我同夜云.皎月都冇去=.=你地桃園最勁喇~叻晒喇~
最後:果日係天女果個唔係本人~
作者: 分身    時間: 14-1-2008 19:56
我根本就係想講事實,吾想咁多人比佢呃左,點知佢囉pk係壓我~
不過我記得果日桃園d人叫到d魔c走晒佬咁....果隻魔c好似5x lv,旦係佢地6x,7x lv都走佬@@之後出左去又一齊入黎玩偷= =e d咪高手lo@@
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 19:59
分身 清人既定義你好似唔係幾明 唔係殺一次 係殺好多次囉
你地係死完又入死完又入之後攻唔入先走
而係咪做晒3個團 你地自己知啦
作者: 曙光信仔    時間: 14-1-2008 20:21
呢到又係 完全唔貼題 人地問你地乜事 唔係叫你地嘈交
用論點打倒對方有咩用? 你地一樣都係要打 阻止唔到既事
而你地用咩方法黎睇清唔清人係你地個人主觀 係天女就係會比人殺
我就唔會啦 我用盜賊既(隱身) 唔該大家唔好嘈,要嘈都用下個腦先
作者: 分身    時間: 14-1-2008 20:31
盜都會比到幻出大技暈@@
作者: lorento    時間: 14-1-2008 21:45
希望大家睇完我既post, 可以就呢個話題到此為止.
首先, 如果我地桃園既團友係呢個論壇上有咩講錯而令大家唔開心既地方,
我代我地既團友, 向大家講聲對唔住. 希望有份牽涉在內既朋友及團墾見諒.
去天女玩pk戰, 只係遊既一部份, 人人都有殺與被殺, 大家玩下,希望唔好放係心度.
其實桃園並唔係咩勁團, 我地只係一班岩傾既朋友聚埋一齊想開開心心玩下game.
過多既爭拗只會令自己唔開心, 希望大家可以抱以享受既態度去玩每一個遊戲.

by : 桃園 - 阿強一號
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 21:56
原帖由 lorento 於 14-1-2008 21:45 發表
希望大家睇完我既post, 可以就呢個話題到此為止.
首先, 如果我地桃園既團友係呢個論壇上有咩講錯而令大家唔開心既地方,
我代我地既團友, 向大家講聲對唔住. 希望有份牽涉在內既朋友及團墾見諒.
去天女玩pk戰, 只係 ...

唔洗對唔住@@
桃園係勁團
一個團打三個團wo!!!!!!
咁都唔勁????
重要係桃園打戀雪 夜血 人渣wo
不知幾勁=]
作者: 山崎卍    時間: 14-1-2008 22:06
阿強一號
宜家所謂3個俾你地清過既團
想約你地一個時間去天女打過=]
唔知貴團有無時間再清我地3個團一次呢???
時間任你定=]
唔好話我地亂吹
我地3個團都好認真
俾你地係天女威多次
時間你睇你d團友咩時間得閒話我地知啦=]
等你回覆
作者: ckahonam    時間: 14-1-2008 22:18
我都參加,等我玩得先,我爆到低lv既= =+
作者: CDSjimmy仔    時間: 14-1-2008 22:24
標題: 回復 35# 的帖子
支持支持"
我都幾想睇你地打多次@@
上次打得好精彩~~
作者: 牛油    時間: 15-1-2008 09:45
算啦~牙強佢都講左對吾住LO,再嘈已經冇用,我地為GE係比人一個正確GE事實,E家已經可以話解決左,同埋佢地都為左之前GE吹水道歉,大家都吾洗再追究吧~
作者: 山崎卍    時間: 15-1-2008 13:37
宜家唔係我想嘈=]
係3個團都想同佢地個勁團打多次
作者: ckahonam    時間: 15-1-2008 14:20
牛油係咪牛油牛呀=.=
作者: 草女    時間: 15-1-2008 15:13
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 21:56 發表

唔洗對唔住@@
桃園係勁團
一個團打三個團wo!!!!!!
咁都唔勁????
重要係桃園打戀雪 夜血 人渣wo
不知幾勁=]

山崎哥 你咁講咩意思先 你 用詞 有點兒..
好串啵"
我都唔知點好 果日 lag左無敵=.= 比人圍   痴線!

都唔知點解d人 咁中打來打去     打來打去好玩咩有獎囉咖 最多咪比人話 嘩 你好勁呀 ..打好好玩咩 我唔覺囉

仲有 山崎哥呀=.= 強都講左sorry呀 你都算啦
咪叫人再打啦 唔好話我偏幫佢地 但我都覺得
人地 都sorry左啦 你仲叫人打 咁你想點呀大

作者: 山崎卍    時間: 15-1-2008 15:28
原帖由 草女 於 15-1-2008 15:13 發表

山崎哥 你咁講咩意思先 你 用詞 有點兒..
好串啵"
我都唔知點好 果日 lag左無敵=.= 比人圍   痴線!

都唔知點解d人 咁中打來打去     打來打去好玩咩有獎囉咖 最多咪比人話 嘩 你好勁呀 ..打好好玩咩 我唔覺 ...

唔係我要打=]
係佢地要打
佢地叫我幫佢地約時間
作者: ckahonam    時間: 15-1-2008 15:34
草同偉打

偉贏左既話,草就唔準理,仲要幫3大團

草贏左既話,偉就唔準去打,仲要幫草做一件事

夠公平未a_a

偉贏硬啦(((((((((打飛
作者: 牛油    時間: 15-1-2008 16:26
冷龍,我係牛油牙~好耐冇見wo~
作者: ckahonam    時間: 15-1-2008 16:54
知道啦=.=亦都估到,有邊個會叫牛油丫
作者: snoopyckc    時間: 15-1-2008 17:55
幻童
夜血出哂名
自己冇位又搶人d位
掛到冇哂品

你呢句 我好中意 插得好應 kaka
我都比佢地搶過幾次位 人掛你掛...掛到咁.....

作者: 天天﹏戀    時間: 15-1-2008 18:41
反而覺得d廢團先on9= =...係唔係都罵= =又搶...
作者: xdxdlam    時間: 15-1-2008 19:19
原帖由 snoopyckc 於 15-1-2008 17:55 發表
幻童
夜血出哂名
自己冇位又搶人d位
掛到冇哂品

你呢句 我好中意 插得好應 kaka
我都比佢地搶過幾次位 人掛你掛...掛到咁.....

可能係部份人咁做炸...5代表成團人都係= ="
↑個人睇法..如果得罪左你..sorry~
作者: ~曲奇仔~    時間: 15-1-2008 22:38
我有野想問....咁星期日打唔打嫁...."
作者: ckahonam    時間: 15-1-2008 22:58
打~曙光所有人打曲奇你~打唔打=.=
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 00:31
原帖由 ~曲奇仔~ 於 15-1-2008 22:38 發表
我有野想問....咁星期日打唔打嫁...."

人地係團討論緊
我咩料可以代表3個團係到講野=]
宜家3個團等你地答呀
勁團桃園
等緊你清我地
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 01:10
狂牛
你話係天女見我一次殺一次=]
我等緊你wo
我星期日去天女呀
等你黎
=]
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 01:46
標題: 52# 發表於 16-1-2008 01:10 只看該作者
你够料咩= =???殺你話我地蝦細佬仔咋.你地雪團想打咪打咯..5洗搞咁多野.以家無間道咩..你玩GAME咋..山琦..以家乜都系得你UP.咁我想問下你系呀永定夜血團長呀.3個團打1個團@@?你嗨大左呀.系邊個叫夜血來打????下下要就你地等你地夠人先打得@@???咁我地5洗做啦.學你日日系屋企R爛腳都得啦
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 01:54
標題: 狂牛
系天女5系你打人就人打你架啦.你幾大呀∼5夠打條氣頂住咩??
1個團打1個團∼WHY多左夜血幫手∼大家心照啦∼
5系串你地3個團∼∼系串你山琦1個姐∼你地雪團想打1定同你打咯∼
可能我地挑園有D團友出字串左D∼∼1個團80人.3個咪240∼你5系想240打80嘛∼系就5該你答下咯∼∼7頭山琦∼
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:00
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 01:54 發表
系天女5系你打人就人打你架啦.你幾大呀∼5夠打條氣頂住咩??
1個團打1個團∼WHY多左夜血幫手∼大家心照啦∼
5系串你地3個團∼∼系串你山琦1個姐∼你地雪團想打1定同你打咯∼
可能我地挑園有D團友出 ...

邊個串邊個先呢=]??
唔該自己睇清楚先講
唔夠打條氣唔順
唔係唔順呀
係想俾你打地威多次姐
你地一個團打三個團咁威
邊個話桃園1個團打3個團???
串3個團
你串得起咩???
我俾你串右點話=]
串左我好威??
咩想打一定打?
邊個個次話唔打?
邊個無去??
WHY多左夜血幫手
你無朋友架??
朋友一定要同團??
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:03
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 01:46 發表
你够料咩= =???殺你話我地蝦細佬仔咋.你地雪團想打咪打咯..5洗搞咁多野.以家無間道咩..你玩GAME咋..山琦..以家乜都系得你UP.咁我想問下你系呀永定夜血團長呀.3個團打1個團@@?你嗨大 ...

我講得約你地去打
就一定有人叫架啦
宜家你答去咪去
唔去咪唔去囉
無人迫你地去wo
邊個殺邊個
你去到咪知囉
講咁多做咩????
無人去你先係到串啦 傻仔
你地宜家夠唔夠去都成問題啦
1打3
收收皮先啦
講野經下大腦
3個團等你呀
勁人=]
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 02:20
標題: 山琦
傻仔@@?你嗨大定上腦呀∼邊個殺得多去到你咪知∼呢聚姐系話你地勁啦.5系話我地勁呀∼∼之前話我地1打3∼∼以家叫我地收左皮先@@?你UP乜卵呀.自相矛盾啵∼乜你要叫O西人先敢去天女@@?我地打WIN左團戰.影下團照要去理你呢D傻仔=^=咪玩啦.你當你9哥咩..多朋友幫手@@5洗同團∼姐系你地可以叫O西全HBO D團打我地挑園啦..好多朋友果位
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 02:28
標題: 山崎
忡有..我地團長好以同其他2個團SAY左SOR∼代表5想比人話我地夠1打3∼
好以你地雪團系都要做屎弗鬼啵=^=..自己團5夠打@@????????
∼∼代表阿強1號.強調∼∼挑園5系勁團.1打3∼∼你地燃之雪可能得GA.咁多生化人@@
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 02:31
忡有...乜你地燃豬雪好LIKE玩無間道咩@@?哈哈哈∼好想你答下咯.山崎∼
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:31
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 02:20 發表
傻仔@@?你嗨大定上腦呀∼邊個殺得多去到你咪知∼呢聚姐系話你地勁啦.5系話我地勁呀∼∼之前話我地1打3∼∼以家叫我地收左皮先@@?你UP乜卵呀.自相矛盾啵∼乜你要叫O西人先敢去天女@@?我地打WIN左 ...

三少呀
你屋企咁有錢
生咁你傻下傻下咁
真係可憐
個句邊睇得到話我地勁??
你跟得阿強一號多?
思覺失調???
一個未升76就係團到話自己76
你就重利害
我無講話我地勁 你就話我地叫你收皮
定係你想屈我= =???
重點你都無講
打唔打姐????
叫曬全曙光打你???
你以為自己係邊個= =???
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:35
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 02:28 發表
忡有..我地團長好以同其他2個團SAY左SOR∼代表5想比人話我地夠1打3∼
好以你地雪團系都要做屎弗鬼啵=^=..自己團5夠打@@????????
∼∼代表阿強1號.強調∼∼挑園5系勁團.1打 ...

sor大曬架= =???
學你咁講
你咁姐係暗示你地可以1打3 wo
從頭同尾
都係你地自己話可以一打三 =]
你有無睇清楚???
宜家神右你 鬼右你=]
你玩曬??
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:51
三少哥
你有咁多錢就睇下醫生先
睇清楚自己有無思覺失調啦
一陣病左點算
點日日爆盒開外掛升呀

我只係問你地打唔打姐
你可以咁多野講?

打       唔打
好易答姐
mc題
不如
a = 打
b =唔打
咁樣會唔會易明d呀????
你選a定b呀???
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 02:51
你老花定打得機多近視@@?打我???望真D啦..你阿媽生到你有對咁GA眼就真系有點E那個啦.....忡有..咁都比你知我有錢@@?定你自己冇錢要R爛腳問阿媽拎呀∼喂..重點你做乜5系我地團都問呀.我地團出乜字你都知∼洗乜問姐∼系團問我地團長咪得咯∼∼5系怕比人知你系邊個嘛= =?????????系就單聲啦..無間道∼∼
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 02:53
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 02:51 發表
你老花定打得機多近視@@?打我???望真D啦..你阿媽生到你有對咁GA眼就真系有點E那個啦.....忡有..咁都比你知我有錢@@?定你自己冇錢要R爛腳問阿媽拎呀∼喂..重點你做乜5系我地團都問呀.我地 ...

你右知我無錢??
無錢有得買電腦???
有得食有得住有得係到串你個傻仔???
當場俾人踢爆就唔好啦
76lv wo@@不知幾威
可惜未升到
諗住先啦=]
作者: 笨妹    時間: 16-1-2008 03:00
其實我想問 你講到曙光好多朋友 你現實係唔係無朋友架
曙光多朋友無用架 多d出街識多d朋友啦 玩game唔可以玩一世架
唔好成日對住個電腦呀 好易變白痴架
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 03:01
有錢買電腦= =??你買定你屋企人買先.@@有得食有得住??有得系到串傻仔@@?
咁你都知我傻@@???你敢5敢出來見下我呢個傻仔呀∼∼喂∼C人問你呀..時間地點你定咯∼∼5會又要叫你D朋友們嘛@@?????????哈哈...=.=
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 03:16
哇∼∼乜你都識話人地用外掛架!!你冇錢爆盒(((掛)))咩∼∼
都叫左你有乜系挑園團到出字問團長啦...你5系真系怕((身份暴露))嘛∼∼哈哈哈∼
做間碟∼型呀@V@∼∼∼∼打5打都5到我話事啵..我5系你呀.LIKE做話事人.夠膽自己系團問阿強呀∼∼∼∼間碟大哥∼∼
作者: 牛小2    時間: 16-1-2008 03:19
SOR左都忡要搞大件事∼∼甘姐系你地LIKE搞屎棍啦∼∼我地團長SAY SOR好以5系同你SAY 啵∼系同夜血..人渣WO....你答乜?????
作者: 搖搖    時間: 16-1-2008 05:09
原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 02:31 發表

三少呀
你屋企咁有錢
生咁你傻下傻下咁
真係可憐
個句邊睇得到話我地勁??
你跟得阿強一號多?
思覺失調???
一個未升76就係團到話自己76
你就重利害
我無講話我地勁 你就話我地叫你收皮
定係你想屈我= =?? ...

山崎 山崎 請收皮!!!
自編自導自演, 放左個25仔係人地團就唔好比人知啦 ~~~
人地話76lv係突登講出黎玩下你地咋, 仲要懶醒囉黎講 ~~
人地升左幾多lv 又關你事, 人地幾多lv到你去控制理咩 ~~
講黎講去都係個3督屁, 唔夠人講又話人地思覺失調 ~~~~
呢4個紅色大字形容你真貼切 ;P

作者: 草女    時間: 16-1-2008 05:22
原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 22:06 發表
阿強一號
宜家所謂3個俾你地清過既團
想約你地一個時間去天女打過=]
唔知貴團有無時間再清我地3個團一次呢???
時間任你定=]
唔好話我地亂吹
我地3個團都好認真
俾你地係天女威多次
時間你睇你d團友咩時間得閒 ...

依個都叫人地約你打呀 山崎哥 ?
你眼有問題?
你自己打過既野唔記得左?
作者: 草女    時間: 16-1-2008 05:25
原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 00:31 發表

人地係團討論緊
我咩料可以代表3個團係到講野=]
宜家3個團等你地答呀
勁團桃園
等緊你清我地

我覺得你代表緊3個團係到講野..
但..我未見.. 其他..團 出聲..
作者: 草女    時間: 16-1-2008 05:29
原帖由 山崎卍 於 15-1-2008 13:37 發表
宜家唔係我想嘈=]
係3個團都想同佢地個勁團打多次

係唔係3個團想1次我地一次就唔知

但..我覺得係你想打多我地一次囉
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 07:55
原帖由 搖搖 於 16-1-2008 05:09 發表

山崎 山崎 請收皮!!!
自編自導自演, 放左個25仔係人地團就唔好比人知啦 ~~~笨
人地話76lv係突登講出黎玩下你地咋, 仲要懶醒囉黎講 ~~ 柒
人地升左幾多lv 又關你事, 人地幾多lv到你去控制理咩 ~~低
講黎講去都 ...

你右知放25仔?
懶醒?
我有fd係個到話我知宜d好笑野唔得?
話明去天女俾機會你收我皮

你地到宜家到答唔到
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 07:58
原帖由 牛小2 於 16-1-2008 03:16 發表
哇∼∼乜你都識話人地用外掛架!!你冇錢爆盒(((掛)))咩∼∼
都叫左你有乜系挑園團到出字問團長啦...你5系真系怕((身份暴露))嘛∼∼哈哈哈∼
做間碟∼型呀@V@∼∼∼∼打5打都5到我話事啵..我 ...

我唔係你地個團囉
你地個團咁勁
我點敢出入
你話唔到事既咪叫個話到事既答囉
二打六
一世打小二?

題外話=]
日日都好得閒=]
任你約
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 08:02
桃園既咁多位
答 打or 唔打 咪得
係咁逃避問題做咩???

打就打
唔打就唔打
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 08:04
原帖由 笨妹 於 16-1-2008 03:00 發表
其實我想問 你講到曙光好多朋友 你現實係唔係無朋友架
曙光多朋友無用架 多d出街識多d朋友啦 玩game唔可以玩一世架
唔好成日對住個電腦呀 好易變白痴架

宜位岩岩開ac既朋友
曙光多朋友
現實無朋友??
咩道理??
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 08:12
唔好曬時間        曬
打就打 唔打就唔打    尻   
講咁多做咩        氣
作者: 搖搖    時間: 16-1-2008 11:12
山崎, 講多無謂.
我地既團長就已經企左出黎講過野啦,
借問你又係邊個一個團既團長?
sorry 係唔係大哂唔都唔關你事, 因為人地根本就唔係同你講
你成日話自己代表3個團, 做代表定扮代表呀?
有無任何授權証明你係有權代表其他團講野?
你極其量只可以代表你地戀之雪, 我唔覺其他2個團有須要請你做代表.
如果其他2個團既團長都可以上來講一句 話你山崎所講既野可以代表佢地,
咁你問既問題先至可以作實, 如果唔係對我地或對其他團都唔公平!!!
作者: 段恨逆天    時間: 16-1-2008 11:14
正確黎講 係個位收ac既傻仔係到吠= =
作者: 段恨逆天    時間: 16-1-2008 11:16
人家收ac大晒架啦
1個人做3個團既團長 勁晒
佢係勁既咪收夜云 人渣 阿永個ac囉 甘3個團就係佢話事啦
ps:時間唔係冇 係對D智障兒童唔需要晒時間
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 11:33
原帖由 段恨逆天 於 16-1-2008 11:16 發表
人家收ac大晒架啦
1個人做3個團既團長 勁晒
佢係勁既咪收夜云 人渣 阿永個ac囉 甘3個團就係佢話事啦
ps:時間唔係冇 係對D智障兒童唔需要晒時間

收ac????
邊個收ac???
你知好多野咩????
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 11:36
原帖由 搖搖 於 16-1-2008 11:12 發表
山崎, 講多無謂.
我地既團長就已經企左出黎講過野啦,
借問你又係邊個一個團既團長?
sorry 係唔係大哂唔都唔關你事, 因為人地根本就唔係同你講
你成日話自己代表3個團, 做代表定扮代表呀?
有無任何授權証明你係有 ...

咁你地打定唔打??
你答一句好難??
你理得我扮代表定係代表
宜家3個團都想同你地打多次
ok??
我叫佢地上黎應你個傻柒=]
咁你滿意嗎???
作者: 搖搖    時間: 16-1-2008 14:36
原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 11:36 發表

咁你地打定唔打??
你答一句好難??
你理得我扮代表定係代表
宜家3個團都想同你地打多次
ok??
我叫佢地上黎應你個傻柒=]
咁你滿意嗎???

其他團如果有野想講,人地會自己講的
你自己一尾係度叫人答, 借問憑咩呢?
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 14:49
唔答啦=]
叫左佢地今晚放工放學上黎
你唔信佢地話要打
就到時同佢地傾啦
講多都無謂
作者: 分身    時間: 16-1-2008 15:52
我愈睇愈搞笑@o@"
第一.本身牙強吾係對住我地三個團講對吾住啦咩= ="所以果陣再嘈總有咩用= ="其實山琦你
       果陣可以收聲....旦係e家講講下又話牙強只係對夜血同埋人渣佢地講對吾住....你地e家係
       想到搞gag?e家又好似係桃園真係想挑戀雪咁= ="
第二.山琦就算係扮代表定係代表都好....都係想要一個交代姐,旦係點解你地係到好似逃避咁,人
       多哈山琦一個- -?
第三.山琦係未收咁多ac點解會有人知= =?
第四.話桃園一打三好似係桃園果位人才講架wo,吾係咩?
第五.三團團長有冇搵山琦做代表我地大家都吾一定知,吾知就吾好話山琦吧...可能真係三團搵
       山琦講野呢,e樣大家都吾知~

最後我想講....其實你地話年事解決左不如等山琦自己係到up吧...e家又好似搞返大咁= ="
作者: 山崎卍    時間: 16-1-2008 17:14
原帖由 分身 於 16-1-2008 15:52 發表
我愈睇愈搞笑@o@"
第一.本身牙強吾係對住我地三個團講對吾住啦咩= ="所以果陣再嘈總有咩用= ="其實山琦你
       果陣可以收聲....旦係e家講講下又話牙強只係對夜血同埋人渣佢地講對吾住....你地e家係
       想到 ...

人地鐘意逃避咪逃避囉=]
有膽講 無膽應@@
今晚夜云同永會黎架啦
睇佢地可以講咩囉
唔知係唔係逃避呢=]
作者: 無聊乂人    時間: 16-1-2008 17:39
其實...
根本上只係天女上pk既少少問題
個一日戀之雪同桃園打
佢地開頭吾入
後來入晒場黎..
桃園都冇晒人@@
桃園開頭清戀之雪
戀之園後來清晒桃園一次
好公平
無聊再嘈了..
作者: 草女    時間: 16-1-2008 21:59
唉 個個團都話打  又話邊個團打邊個  其實 人地都講左SORRY啦 但 山崎 你仲要 再 係咁撩人 約時間打 但山崎你咁做 有冇試下係人地個出發點到諗下  佢咁做係想點 佢咁做係 唔想大家 再 打黎打去呀 明嗎  佢企出黎謂 SORRY 已經 好大勇氣咖啦  佢如果係想再打既 就 一早 自己同你地 約時間打啦  但佢 冇咁做啵 而佢揀左企出黎 講SORRY 係因為佢唔想大家再話 幾時打呀 果D 佢想大家 唔好再係咁僵落去  因為咁樣 到最後都係 解決唔到咖  我咁講 唔係偏幫 某一方  而係 我想講就講   大家 想罵就罵 啦 本人 唔屬於 A團B團  OR C團  只係企出黎 講姐
作者: lazyting    時間: 16-1-2008 22:02
算啦 已經過左去 大家 都無謂 再提番啦
都已經過左去 大家 當冇事啦 雖然大家係『死對頭』 但大家 可以 放低 依樣野 黎 一齊做番 『兄弟』 『朋友』  因為依件事 搞到我 唔敢再 同 某幾個人 一齊玩 一齊傾計 我 係 逃避緊佢地 因為 我 怕 A團 B團 見到 又 無啦啦唔知咩事而發生沖突  我好怕 好驚再有咁既事發生 大家 有冇諗過 一D 同A團 B團 都有好朋友既 人既感受呀  不如大家諗下依點 試下 唔好再發生依D事啦

作者: 天天﹏戀    時間: 16-1-2008 22:17
係囉= =我地玩遊戲唔係為左受氣or同某某人/團鬥啊~只係為左開心姐,點解唔可以和和氣氣咁一齊傾一傾,依家幾個大團都好似『前世撈亂骨頭』咁,係天女見到就話殺殺殺,係團戰見到又殺殺殺,咁樣只會令到我地既事越黎越嚴重,盡量由大化小,由小化無,點解我地要打對頭?某某人樣衰,你睇佢唔順眼?佢地團人賤格,你唔鍾意?依家可能有d人之前係朋友,但因為唔同團攪到要打對頭,o個人其實係覺得好辛苦架,我地玩遊戲係為左開心姐,點解唔可以所有玩家一齊和和氣氣咁玩遊戲呢?

作者: oO冰紅Oo    時間: 16-1-2008 22:57
我睇到第三版已放棄再睇~~字數太多:
作者: 阿永    時間: 17-1-2008 10:51
咁係咪真係1打3= =?
幾時 邊度= =?
作者: 發~    時間: 17-1-2008 12:34
點解冇人講我既= =
人不犯我我不犯人道理??你唔入天女咪冇人犯到你
3個團打1個團?~~~~~~
我地夠兄弟夠義氣得唔得??
個兄弟個團比人打做咩唔可以幫拖?邊個話??
唔知邊個團~cheap到唔夠打要合團?
肥天~點解你唔自己諗下點解3個團打你1個團??
點解冇其他團幫你地?
仲有你地幾位乜水呀?山畸講自己心裹面既話出黎姐~有罪呀??
得罪左你地咁又點??冇需要講對唔住囉
打機姐~又唔係殺左你老豆~咁惡死做乜?

狂牛~你咁叻唔返新雄?
你把口咁臭~唔驚正臭一地個團咩?
唔係女人大哂嫁咩??
得個講??
肥天你唔係話狗雄好cheap嫁咩~又話幾衰幾衰
到頭來又咪唔夠打要合團
我係人身攻擊~我冇話唔應wo
邊個掛機~邊個冇掛機咁又點?
唔通24小時坐住係到on dog dog係到打機咩
搵真錢好過啦~後生仔

我代表阿永,妖狼~講d說話@@
以經通左電話...答覆左我..差人渣(佢未起訓)=.=
大家冇野好講啦...係唔係??
肥天~時間你定~你約齊人~叫我地係天女打~有冇問題??
你應衰仔話唔打既~收返中傷人渣,夜血同戀雪既話~向大眾道歉囉
冇謂~搞到收唔到個埸~落埸啦~

PS:唔好話代表邊個化表~我幫自己兄弟出聲係唔係唔得先?要經你同意?
你唔係邊個~我冇需要應你
作者: 水中沙    時間: 17-1-2008 19:28
講真桃園個團名真系好色情feel  (個團名博凸型)
團中d智障人士好心你地唔好一朝得志 語無倫次
1清3 人地都無認真打  好心就唔好周圍講啦.
俾其他人感覺你地桃園好勁(俾我感覺你地勁串呀)
3個團每團派20名68lv上都清哂你地啦.
以後講野用下腦,唔好語無倫次.
作者: 無聊乂人    時間: 17-1-2008 23:31
我係爆之影
睇番下面=]

作者: ~曲奇仔~    時間: 17-1-2008 23:33
爆爆 開新人留言@0@ 淆底底\口/
作者: ~爆之影~    時間: 17-1-2008 23:38
打打黎打去=3=
最後又要嘈@@
同埋態度上太過目中無人了
+上我當桃園1打3個團
係好西利
但係..
打羸左又點?
羸左場架交.輸左d fd?
咁不如唔好打
大家心平氣和
唔好去天女.
唔好打團戰
一打就要火紅火綠.
為d咩..
真係打就光明正大
打完又要嘈
我會覺得好無意義
所以
真係要打
大家光明磊落啦

不如轟轟烈烈桃園同3團打一次
等輸個個/3團心服口服
好唔好??
廢事又要係道嘈嘈嘈
大家又唔gur大家
桃園真係咁勁既話
拎d power出黎吧!!
同我地戀之雪打番一場
1舉2得
一來又可以對最勁屯墾團有個分高
二來又可以解決呢件事既纏繞@@
唔係好好咩@@?

作者: s!u*L!nG    時間: 18-1-2008 14:42
算na大家..無謂再為e件事搞大"
既然入得天女..就會遇左俾人打..
如果5想俾人打死咪5好入law
俾人打死又5likey,,咁你咪5好入..
無本打人怕死就5好入
入左打5死人..俾人打死又要係度嘈..
e d係咪叫無聊 lei":

既然呀強都為件事道左謙,,
點解仲要爭執落去..
學佢話..都係玩個game姐..
玩得5開心,,咁不如5好玩..

其實講真果句"山崎真係有d人生攻擊"
我覺得有d野5係咁..都俾你講到好有咁
講野5應諗清楚先講..有下自己既大腦..

爆之影..當初佢地點解走..你應該清楚
大家都有自己既諗法..佢地中2去邊咪去邊..
你無權阻止,,係..好多人過哂桃園咁點..
可以代表d咩..代表要蝦你地咩..
5係law"e d全部都係你地自己諗出黎
大家5搞事就5會出現e d野law"
作者: 山崎卍    時間: 18-1-2008 16:01
原帖由 s!u*L!nG 於 18-1-2008 14:42 發表
算na大家..無謂再為e件事搞大"
既然入得天女..就會遇左俾人打..
如果5想俾人打死咪5好入law
俾人打死又5likey,,咁你咪5好入..
無本打人怕死就5好入
入左打5死人..俾人打死又要係度嘈..
e d係咪叫無聊 lei":

...

姐係呢
講咁耐
我地都係想知打定唔打姐??
你係唔係重唔明呀???

一係打
一係唔打
重講咁多做咩呢?
大家都係想求個明白姐
有人生攻擊右點?
無人生攻擊右點?
我講野係咁直架啦

我都唔知你地想點既
一時右話個對唔住唔係同我地講
一時右話係
姐係 係定唔係呢??
不如你問清楚先講啦
一陣右話唔係同我地講架啦=]
作者: 山崎卍    時間: 18-1-2008 16:05
重有
如果我個d叫人生攻擊
咁你地個d叫咩????
我都想知=]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wew.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2